Speciální metody svařování

Zajišťujeme především
tyto činnosti

Stavební stroje

Hlavní oblastí naší činnosti je svařování stavebních strojů. V tomto směru spolupracujeme zejména s firmou CATERPILLAR, pro které zajišťujeme veškerý specializovaný svařečský servis.

Renovace lopat

Díky už téměř 20ti leté praxi v oblasti renovací lopat a pevnostním svářování ramen a podvozků, provádíme tyto práce velmi efektivně a ve vysoké kvalitě.

Hardox

Otěrové a pevnostní plechy HARDOX a STRENX používané k opravám lopat a k vyztužování poškozených ramen bagrů a nakladačů, kupujeme výhradně originál od firmy SSAB.

Svařování hliníku

Mezi další často využívanou službou naší společnosti je svařování hliníku. Svařujeme veškere slitiny hliníku včetně MAGNÉSIA.

Zajišťujeme 24 hod. servis 7 dní v týdnu po celé ČR i v zahraničí Poškozené zařízení nebo součásti, které není možno přepravit k nám, nebo by jejich přeprava byla příliš složitá, přijedeme opravit přímo k Vám.

Kvalita spočívá v detailu

Firma Weld Masters s.r.o byla zalozena v roce 2006. Naší primární činností je specializovaný svařečský servis. Provádíme opravy a renovace dílů, u kterých došlo vlivem používání k jejich zlomení, poškození, opotřebení apod.

Naše služby jsou využívány především v těžebním a stavebním průmyslu. Zabýváme se renovacemi lopat bagrů a nakladačů včetně tvrdonávarů nejexponovanějších ploch. Svařujeme prasklá, nebo ulomená ramena, podvozky a podobně.

Dále svařujeme hliník a jeho slitiny, šedou litinu, ocelolitinu, titan, nerez. Zajišťujeme 24 hodinový svařečský servis po celé ČR i v zahraničí.